×

Greška

[sigplus] Critical error: Image gallery folder art/2016/12/konkatedrala is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder art/2016/12/konkatedrala is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

hor

U konkatedrali Svetog Petra u Baru u petak veče održan je tradicionalni 17. po redu Božićni koncert.

Okupljeni su uživali u Božićnom programu Katedralnog zbora Svetog Tripuna iz Kotora pod vođstvom dirigentice profesorice Andree Orlando Tripović.

Koncert je završen Božićnom himnom "U sve vrijeme godišta".
Po završetku koncerta nadbiskup barski Monsinjor Rok Đon Lešaj na kraju koncerta zaželio je čestit Božić i srećnu Novu godinu.

Koncertu su prisustvovali i predsjednik Opštine Zoran Srzentić, konzul hrvatske Hrvoje Vuković, glavni imam barski Nuidin Milaimi, otac Petar Cerović i sveštenstvo Barske nadbiskupije i Kotorske biskupije.

Uoči koncerta u konkatedrali su prikupljani dobrovoljni prilozi za dvanaestogodišnju Kotoranku Anđelu Petrović kojoj su hitno potrebna sredstva za nastavak liječenja od teške bolesti u Njemačkoj.

Koncert je i ove godine održan u koorganizaciji "Zupci production", udruženja građana "Šestani", HKD Sveti Jeronim i Župa Bar, a pod pokroviteljstvom Opštine Bar.

{galerija}art/2016/12/konkatedrala{/galerija}

Posljednje vijesti

Thumbnail Danas meteo služba predvidja promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, uz rijetku pojavu...
Više u kategorijama: Info  Sport  Info  Sport  

ViM BANER

Jedro 320x250

Alter Modus

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

baneb jedro

caffee pizzeria garden

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar