×

Greška

[sigplus] Critical error: Image gallery folder art/2016/12/konkatedrala is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder art/2016/12/konkatedrala is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

hor

U konkatedrali Svetog Petra u Baru u petak veče održan je tradicionalni 17. po redu Božićni koncert.

Okupljeni su uživali u Božićnom programu Katedralnog zbora Svetog Tripuna iz Kotora pod vođstvom dirigentice profesorice Andree Orlando Tripović.

Koncert je završen Božićnom himnom "U sve vrijeme godišta".
Po završetku koncerta nadbiskup barski Monsinjor Rok Đon Lešaj na kraju koncerta zaželio je čestit Božić i srećnu Novu godinu.

Koncertu su prisustvovali i predsjednik Opštine Zoran Srzentić, konzul hrvatske Hrvoje Vuković, glavni imam barski Nuidin Milaimi, otac Petar Cerović i sveštenstvo Barske nadbiskupije i Kotorske biskupije.

Uoči koncerta u konkatedrali su prikupljani dobrovoljni prilozi za dvanaestogodišnju Kotoranku Anđelu Petrović kojoj su hitno potrebna sredstva za nastavak liječenja od teške bolesti u Njemačkoj.

Koncert je i ove godine održan u koorganizaciji "Zupci production", udruženja građana "Šestani", HKD Sveti Jeronim i Župa Bar, a pod pokroviteljstvom Opštine Bar.

{galerija}art/2016/12/konkatedrala{/galerija}

Posljednje vijesti

Thumbnail Područne jedinice i filijale za građanska stanja i lične isprave u Ministarstvu unutrašnjih...
Više u kategorijama: Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

baneb novi

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar