Biciklistički stav...

dif pizdi

Piše: Novak Djinović, sportski biciklista iz Bara.

Stav vezan za Savez i organizaciju prvog kola drumske biciklističke trke u CG.

Osjećam se prevarenim, a i neke moje kolege koje su učestvovali, i učestvovaće i dalje na trkama kao i ja.
Propozicijama Saveze bile su obezbijedjene novčane nagrade za prvo kolo kao i medalje i pehari, ali na kraju trke gosp. Dejan Popović, predsjednik Saveza strornirao sve, pa nagrade nije podijelio takmičarima.

Druga važnija stvar koja je najavljena, a izostala je...

Organizator trke Biciklisticki savez CG i BK Perun najavili su takmičarima da je nakon trke obezbjedjen ručak za sve takmičare, ali se ni to nije desilo.
Zajednički ručak nakon trke u sredinama kao što je naša, prilika je da se biciklisti druže, razmjene svoja iskustva, prepričavaju zgode sa trke, i jedan dio su nepisanog protokola
U mom razgovoru sa Predsjednikom biciklističkog saveza, osjetio sam se na neki način povrijedjen, shvativši da Predsjednik ne cijeni rad i trud svih takmičara u biciklizmu CG, svojom izjavom da nam je obezbijedio ligu od 3 trke, i to je dosta, a ja mislim da je za to dobio dovoljno novca da bi se iste održale, ali i prateći sadržaji, te da smo sportisti “dodji,vozi-idi doma”samo pokriće da se nešto u ovom sportu u Crnoj Gori dešava.

Liga je u prvom kolu okupila i veliki broj i mladih biciklista- početnika. Oni bi se svakako obradovali dobijenim malim peharima i medaljama , i bila bi to dobra motivacija da istraju u ovom sportu, i samim tim Savez ojača novim sportistima.
Kako će ostali biciklisti reagovati, ostaje da se čuje.

propoz dif

U prilog skreenshot sa sajta gdje je u raspisu navedeno da pobjednici imaju novčane nagrade po kategorijama . Kasnije, nakon prijava, početka trka, obrisano je to sa sajta i postavljeno nešto drugo...

Stavovi izraženi u ovom tekstu Autorovi su i ne odražavaju nužno uredničku politiku Jedra.

 

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar