Potraga za budućim asovima basketa

Lopte za buduce asove Bar i Ulcinj 5

Jedinstveni sportski karavan „Lopte za buduće asove“ iza kojeg stoje Košarkaški savez Crne Gore (KSCG) i kompanija IDEA, a koji će u sedam gradova do 11. novembra podijeliti 300 košarkaških lopti, posjetio je danas Bar.

U sportskoj Sali Topolica, ovim povodom okupilo se preko stotinu mladih igrača ŽKK Jadran, KK Sutomore, KK Mornar, KK Ulicnj, ŽKK Antivari, KK Antivari, KK Mediteran, KK Boys, KK Šušanj i KK ABC koji su se nadmetali u mini štafeti, te izvođenju slobodnih bacanja i šutiranju trojki u sportskoj dvorani “Topolica” u Baru.

Generalni sekretar KSCG Petar Popović pozdravio je mlade igrače i poručio im da prije svega poštuju svoje trenere, saigrače i protivnike, “jer se poštovanje zaslužuje”. Direktorka marketinga kompanije IDEA Jelena Doderović kazala je da je ovo preduzeće naredne tri godine generalni sponzor KSCG, te da je cilj ovog karavana da podrži sportske talente, buduće državne reprezentativce, i da podstakne omladinu na zdrave stilove života. Ispred opštinskog sekretarijata za društvene djelatnosti, mlade igrače je pozdravio Stevo Šiško Nikočević.

Ovaj projekat je namijenjen lokalnim timovima koji se takmiče u IDEA Ligi mladih, do sada je obišao još i Pljevlja, Žabljak, Bijelo Polje, Nikšić, Budvu i Herceg Novi, a za kraj je ostavljena Podgorica.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar