Lijepa donacija za OK Bar Volley

cakan odbojka 1

Mladi i uzorni amaterski sportski kolektiv, Odbojkaški klub Bar Volley, dobio je danas lijepu pomoć: na inicijativu grupe roditelja igrača kluba da se ovom prvoligašu priskoči u pomoć, odmah se odazvao vlasnik lanca sportskih prodavnica „Cakan sport“ Radomir Novaković Cakan, koji je i sam roditelj jednog od članova pionirske selekcije kluba.

Na treningu u sportskoj sali „Topolica“, Novaković je donirao klubu komplete opreme za prvi tim. Na lijepom potezu, Novakoviću su zahvalili predsjednik i član uprave kluba Mirko Radevič i Zoran Kosović, i treneri Dragan Dobrković i Vlade Jovanović.

„ U vremenu kada se nažalost svuda oko nas dešavaju ružne stvari, od izuzetne je važnosti da omladina bude usmjerena na zdrave stilove života, a to je prije svega sport. Odmah sam se odazvao pozivu roditelja igrača, pored opreme, biće tu još pomoći. Ne smijemo dozvoliti da ovi mladi igrači i ovakvi entuzijasti u stručnom štabu i u upravi budu na margini. Apelujem i kao građanin, i kao privrednik i kao predsjednik Skupštine Opštine Bar da se pomogne „Bar Volley“, jer je u pitanju olimpijski sport , a znamo vrlo dobro da je skoro polovina muške i najveći dio ženske odbojkaške reprezentacije Crne Gore ponikao upravo u Baru“,rekao je ovim povodom Novaković.

FOTO: Sergej ZABIJAKO

{galerija}sport/2016/11/cakanvolej{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar