Mornar gostuje Partizanu u Beogradu

Mornar Partizan 5

Dobra igra u četiri posljednje utakmice, sa MZT-om i Crvenom zvezdom u ABA ligi, i sa Katajom i Solnokom u Fibakupu, i tri pobjede, učinili su da u Mornaru s optimizmom očekuju gostovanje Partizanu u 13. kolu ABA lige.

- Idemo na pobjedu, nemamo razloga da se u ovom trenutku plašimo "crno-bijelih", uz dužno poštovanje prema velikom klubu kakav je Partizan. Mi smo u usponu forme, naročito su nas obodrile utakmice sa MZT-om i Solnokom u kojima smo uspjeli da se vratimo iz velikog minusa i zabilježimo trijumf. Veoma je važno da momci vjeruju u sebe i u svoju snagu. A ovaj Mornar sve više dobija na samopouzdanju - kazao je pred put u Beograd trener Barana Mihailo Pavićević.
Jedan od onih čija je forma u usponu jeste i iskusni Boris Bakić.

- Zadovoljstvo je igrati u Beogradu, pred publikom koja razumije košarku. Daćemo sve od sebe da nastavimo kontinuitet dobrih igara. Pokušaćemo da obradujemo svoje navijače - ističe Bakić.

Mornar i Partizan su do sada odigrali tri neizvjesna meča u ABA ligi. U prošloj sezoni Beograđani su slavili oba puta: u Baru 58:57, a u Beogradu 90:85. U prvom dijelu ove sezone Mornar je pred svojim navijačima pobijedio 83:81. Prethodno su Barani, takođe u Baru, bili bolji u četvrtfinalu Super kupa ABA lige 91:77.
Sjutrašnja utakmica između Partizana i Mornara u dvorani "Aleksandar Nikolić" počinje u 17 časova.

CFStation baner 850x250 1

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar