U “Topolici” skakuće i stonoteniska loptica

Od 25. juna do drugog jula Stonoteniski savez Crne Gore u Sportskoj dvorani „Topolica“organizuje stonoteniski kamp za juniore na kojem učestvuju djeca iz više crnogorskih gradova, kao i turnir veterana trećeg jula.

Angažovanjem generalnog sekretara  STSCG Nenada Raičevića, kao i nove uprave STK „Mornar“ iz Bara (klub je još u fazi reorganizacije) uspješno je organizovan kamp za tridesetak polaznika.

“Naišli smo na izuzetno korektan odnos uprave SD „Topolica“, sa  direktorom Branislavom Banetom Nenezićem na čelu. Nadamo se će ovaj kamp postati tradicionalan”,  informisao nas je Vladimir Vanja Karanikić, predsjednik STK „Mornar“, koji je sa svojim saradnicima o budućnosti kampa razgovarao i sa ljudima iz resornog opštinskog sekretarijata.

Malim stonoteniserima je na raspolaganju 20 stolova, robot i nekoliko sparing partnera. Kamp vode crnogorski treneri kao i već dokazani trener STK „IMT“ Forel Ardeljan. Kamp se završava u subotu drugog  jula turnirom za mlađe kadete, kadete i juniore, a šlager ove stonoteniske svetkovine, sporta koji je u Baru bio gotovo zamro, jeste Međunarodni turnir „Trofej Bara“, za veterane, koji će u dvorani „Topolica“ biti održan trećeg jula.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar