Adriatic Bank: Svečano otvaranje prve filijale u Baru

adriatik bank 1 

Povodom otvaranja banka je JZU Dom zdravlja Bar donirala 5.000 eura

Adriatic Bank AD Podgorica, jedna od vodećih banaka u Crnoj Gori, svečano je otvorila novu filijalu u Baru, čime nastavlja širenje svoje mreže i jačanje prisustva na crnogorskom tržištu. Nova filijala dio je dugoročnog plana banke da bude prisutna u svim ključnim ekonomskim centrima Crne Gore, pružajući personalizovane i inovativne bankarske usluge svojim klijentima.
Filijala u Baru nudi cjelokupan spektar usluga iz portfolija Adriatic Banke, sa posebnim fokusom na podršku malim i srednjim privrednim društvima, kao i pružanje finansijskih rješenja prilagođenih potrebama lokalne zajednice. Uz to, banka kontinuirano unapređuje svoje usluge kroz inovacije i modernu tehnologiju, omogućavajući klijentima da uživaju u sigurnosti, fleksibilnosti i brzini.
Svečanom otvaranju prisustvovali su predstavnici banke, lokalne vlasti, poslovni partneri i klijenti. Članovi Upravnog odbora Adriatic Banke naglasili su značaj ove filijale, ističući Bar kao strateški važan grad za dalji razvoj banke, zbog njegove uloge glavne luke Crne Gore i važnog centra za privredu i trgovinu.

adriatik bank 2
Predsjednik Upravnog odbora Adriatic Banke, gospodin Nemanja Marković, u svom obraćanju je izjavio:
"Otvaranje filijale u Baru predstavlja još jedan korak na našem strateškom putu ka rastu i razvoju. Naša misija nije samo pružanje bankarskih usluga, već izgradnja odnosa sa klijentima. Vjerujemo da povjerenje dolazi iz dosljednosti u pružanju vrhunske usluge i inovacija koje klijente stavljaju u centar svega što radimo."

adriatik bank 4
Član Upravnog odbora Adriatic Banke, gospodin Mirza Redžepagić, dodao je:
"Bar je ključna tačka u infrastrukturnoj mreži Crne Gore, a kroz ovu filijalu pružamo podršku ne samo lokalnim preduzećima i građanima, već i širem ekonomskom razvoju regiona."
Pored poslovnog širenja, Adriatic Banka je ponosna na svoj doprinos lokalnoj zajednici.

adriatik bank 3

Povodom otvaranja filijale u Baru, banka je JZU Dom zdravlja Bar, donirala 5.000 eura za kupovinu audiometra za potrebe medicine rada, čime će se unaprijediti zdravstvena zaštita i poboljšati uslovi rada u ovoj ustanovi.
Adriatic Banka nastavlja širenje svoje mreže filijala, a kroz kontinuirano ulaganje u modernizaciju usluga, digitalizaciju i personalizovanu podršku, banka teži da ostane pouzdan partner i lokalnim i međunarodnim klijentima.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar