Dobili smo reakcija na reakciju Opštine od menadžementa Soho City

parrkk sohho

Prenosimo integralno.

Objavili smo:
https://www.jedro.bar/info/21274-reagovanje-opstine-bar
https://www.jedro.bar/info/21270-dobili-smo-mail
Zahvaljujemo se medijima, na brzoj reakciji Opštine Bar na nas tekst vezan za katastrofalno stanje u parkovima izmedju Soho City-a i sportskog centra Tolpolica.
Nadamo se da ce Opština isto ovako ekspresno da riješi problem sa sistemom za polivanje, zamijeni biljke koje su se osušile, postavi ležeće policajce i pusti u rad fontanu i izoluje kablove koji su pod naponom.

Zahvaljujemo Opštini sto je uputila gradjane da Opština nije vaspitna ustanova i da su stanari nasih zgrada nevaspitani. Preko 800 nevaspitanih ljudi zivi samo u Soho City-u. Napominjemo da je Opština servis gradjana, koje mi plaćamo.

Mi smo agencija za održavanje Soho City-a i mi nemamo veze sa komunalijama koje pominjete u vašem agresivnom odgovoru, ali smo u saznanju da ste tuženi od strane investitora zbog nepravilnog obračuna istih.

Naš tim će nadgledati radove koje smo gore naveli i kontaktirati sa Opštinom putem medija, sve dok ne budu spremni na drugu vrstu komunikacije.

Ovim putem apelujemo na sve menadžmente stambenih i poslovnih objekata naseg grada da urede dvorišta oko svojih objekata. Na Opštinu Bar apelujemo da daju još veći doprinos i saradjuju sa skupštinama stanara oko uredjenja prostora oko njihovih objekata, kako bi nas grad bio i ostao najljepši grad u Crnoj Gori.
Nemamo ni drugi grad, ni drugu drzavu.
U potpisu, sa postovanjem, Menadzement Soho City
Sa ovim Jedro završava medijsku komunikacju aktera ovih saopštenja oko problema povezanim u sadržajima objavljenih tekstova.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar