Održan ,,Dance day''

 plesss

Plesni savez Crne Gore uz podršku plesnog kluba Habanera organizovao je završno takmičenje za 2021 pod nazivom,, Dance day''


Takmičenje je proteklo u sjajnoj atmosferi i odličnoj organizaciji, uz učešće oko 700 plesača iz 17 plesnih klubova.
Takmičari Habanere su veoma uspjesno krunisali plesnu godinu osvojivši zavidne rezultate u brojnoj konkurenciji.
Kod najmlađih takmicara, uzrasta od 4 do 7 godina, zlato je osvojila Amani Rovčanin - solo disco show, formacija pčelice,, Wonderland'', dok je 4 mjesto osvojila formacija,, Mačak u šeširu''.
U kategoriji djece uzrasta od 8 do 12 godina zlato je pripalo: Anastasiji Lalic u kategoriji latin show i latino D3(samba, cha cha i jive), srebro je osvojila Tijana Gvozdenovic a bronzu Julija Huran.
U grupnom takmicenju drugo mjesto osvojile su latino formacija djece,, New York '' i street formacija,, School is over'' dok je trece mjesto pripalo hip hop formaciji,, Work out''.
I juniorski tim Habanere ostvario je zapazene rezultate u pojedninacnom i grupnom takmičenju - Lena Nikolic osvojila je čak 3 zlatne medalje i to u kategoriji hip hop solo, latin D3 (samba, cha cha i jive) i u kategoriji latin show duo sa Andreom Kruta.
Latin show formacija juniori osvojila je zlato dok je bronzana medalja pripala hip hop formaciji juniora - Pop star.
U kategoriji D3(samba, cha cha i jive) juniori drugo mjesto pripalo je Andrei Kruta, dok je trece mjesto osvojila Anastasija Davidova.

mazuretkee

Jedinstvene i graciozne mažoretke su jos jednom pokazale plesno umijece u izvodjenju koreografije sa štapom osvojivsi zlatnu medalju.
Čestitamo svim nasim takmičarima na izuzetnim rezultatima na proteklim takmičenjima, na radu, trudu i takmičarskom duhu a roditeljima dugujemo zahvalnost za svu podrsku koju pruzaju i djeci i klubu, saopštila je Ljilja Nikolić.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar