Ireni je hitno potrebna medicinska pomoć!

irennna

Apel ljudima u mogućnosti....

 Porodica Crnčević iz Bara pozvala je sve građane i društveno odgovorne kompanije da pomognu iječenje Irene Crnčević, rođene 1991.godine, koja se od januara 2019. godine bori sa rijetkim karcinomom.

Ireni je prije tri godine dijagnostikovan Ewing sarcoma - prepoznatljiv kao ekspanzivni maligni tumor koštanog i mekog tkiva. Njena borba sa ovom bolešću rijetkog raka kostiju traje već tri godine, a zbog složenog stanja i neefikasnih rezultata, zahtjeva se hitno liječenje u Turskoj, koje sveukupno košta 100.000 eura - hemoterapija, radioterapija, operativni zahvat, laboratorijski nalazi, genetske analize u cilju liječenja tumora, ljekovi, vitamini i suplementi, potrošni medicinski materijal, potrebni putni troškovi i smještaj.

Zbog svega navedenog, porodica je primorana da se obrati javnosti I zatraži pomoć od svih koji razumiju, saosjećaju i koji su spremni svojim skromnim učešćem doprinesu Ireninom oporavku i početku nove epizode njene vedrije budućnosti. Saosjećanje je ono što nas u ovom trenutku može povezati i spasiti jedan život.

Humani građani i društveno odgovorne kompanije iz Crne Gore mogu podržati Irenino lečenje uplatama kod Hipotekarne banke na žiro račun broj:
52 0032 0000 0461 0728 na ime Irena Crnčević.
Uplate iz inostranstva moguće su na devizni račun:
SWIFT: HBBAMEPGXXX
IBAN: ME25520036000003782148

Pro memori
Irena Crnčević rođena 11.03.1991.godine iz Bara. 14.01.2019. godine je prvi put operisana. Nakon ph analize uklonjenog uzorka dijagnostikovan joj je Ewing sarcoma - prepoznatljiv kao ekspanzivni maligni tumor koštanog i mekog tkiva. Prvu hemoterapiju primila je u Beogradu na IORS-u, koju je kasnije nastavila na Onkološkom institutu u Podgorici. Zbog lošeg prihvatanja 4.ciklusa, hemoterapija je prekinuta. Naredne dvije godine, dobro se osjećala, a sarkom se nije vraćao (recidiv). Redovno je išla na kontrole bez ikakvih naznaka o promjeni stanja. 8. marta 2021. godine operisana je po drugi put, jer se pojavio recidiv. Sada nakon 10 mjeseci od druge operacije pojavio se drugi recidiv koji je potrebno hitno operisati i podvrgnuti je hemoterapiji i radioterapiji. U saradnji sa turskom klinikom i njenim doktorima Irena je dobila hitan termin za prijem u bolnici.
Međutim ona i njena familija nisu u finansijskoj mogućnosti da plate troškove liječenja, pa je porodica bila primorana da se obrati ovim putem javnosti i svim pojedincima koji razumiju i koji su spremni svojim skromnim učešćem doprinijeti njenom oporavku i početku nove epizode njene vedrije budućnosti. Njena borba sa ovom bolešću rijetkog raka kostiju traje već skoro tri godine, a zbog složenog stanja i neefikasnih rezultata, zahtjeva se neodložno liječenje i operacija u Turskoj, koje sveukupno vrijedi 100.000 eura - hemoterapija, radioterapija, PET skener, operativni zahvat, laboratorijski nalazi, genetske analize u cilju liječenja tumora, ljekovi, vitamini i suplementi, potrošni medicinski materijal, potrebni putni troškovi i smještaj.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar