Stav odbornika Peričića

emir peričić 

Peričić: Stavljanjem u funkciju "Kuće maslina" nastavljamo sa realizacijom Izbornog programa

Ustupanjem objekta "Kuća maslina" na upravljanje Opštini Bar, konačno su se stekli uslovi za njenu punu valorizaciju i stavljanje na raspolaganje ne samo barskim, nego i maslinarima iz cijelog regiona.
Ideja sa kojom se krenulo u izgradnju jednog ovako značajnog i multifunkcionalnog objekta predstavlja jedinu vrijednu i ispravnu viziju razvoja Bara i lokalne privrede. Naime, grančica masline i njen plemeniti plod nijesu samo prepoznatljivi vizuelni identitet grada pod Rumijom, već i ozbiljan privredni, turistički i kulturni potencijal. Baš iz tog razloga, našim Izbornim programom "Prava stvar - Zajedno Bar" predvidjeli smo da ćemo obezbijediti održivo upravljanje "Kućom maslina".
Imajući sve to u vidu, naše lokalno rukovodstvo će u periodu pred nama, kroz ozbiljan i odgovoran pristup, staviti u funkciju sve kapacitete "Kuće maslina" i uvjeren sam da će ona biti još jedna od prepoznatljivih barskih znamenitosti.
Imamo hiljadugodišnju Staru maslinu i bezbroj stabala maslina na teritoriji opštine Bar. Na nama je da maslinarima obezbjedimo funkcionisanje njihove kuće, a benefiti od ovog projekta će, sigurni smo, biti višestruki i dalekosežni.
U potpisu Emir Peričić, odbornik DPS u SO Bar

Stavovi izraženi u ovom tekstu Autorovi su i ne odražavaju nužno uredničku politiku Jedra.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar