Delegacija transportnog američkog broda USNS Yuma u posjeti Opštini Bar

dulence

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević, potpredsjednica Tanja Spičanović i potpredsjednik Radomir Novaković danas su ugostili delegaciju transportnog američkog broda USNS Yuma na čelu sa kapetanom broda Aaron Reiss, predstavnicima američke ambasade u Crnoj Gori, kao i predstavnicima Mornarice Vojske Crne Gore.


Predsjednik Raičević je istakao da je današnja posjeta samo kontinuitet uspješnih posjeta američkih brodova, ali i NATO brodova koji su u prethodnom periodu bili u Luci Bar i neizostavno bili gosti u našoj opštini. On je takođe današnje goste upoznao sa istorijskim, kulturnim, privrednim i turističkim karakteristikama i potencijalima Bara.

amerio
Kapetan broda Arron Reiss se u ime delegacije na čijem je čelu i u svoje ime zahvalio prvom čovjeku Opštine Bar i njegovim saradnicima na dobrodošlici i tom prilikom upoznao rukovodstvo opštine sa opštim karakteristikama broda, koji je u službi vršenja vojnih transporta na moru.

Nakon sastanka, predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević je zajedno sa gostima obišao transportni američki brod USNS Yuma koji je će do ponedjeljka biti na vezu u Luci Bar.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar