TO Bar na sajmu turizma „IFTM Top Resa 2018“ u Parizu

pariss

Turistička organizacija Bar već devetu godinu za redom predstavlja ponudu grada na sajmu turizma „IFTM Top Resa“u Parizu.

Sajam se održava u periodu od 25. do 29. septembra i okupio je oko 1600 izlagača i više od 32 000 profesionalaca iz oblasti turizma. „ITFM Top Resa“ u Parizu je najveći B2B sajam u Francuskoj i predstavlja odličnu platformu za uspostavljanje novih i održavanje poslovnih kontakata sa tuoperatorima. Nastup na ovom sajmu je od izuzetnog značaja za promociju barske opštine, prije svega imajući u vidu kontinuiran rast broja dolazaka i noćenja sa ovog tržišta kao i njihovu namjeru da osim pasivnog odmora na plaži svoj odmor upotpune i sa posjetom kulturno istorijskim dobrima, izletima, pješačenjem i sl.
Ove godine sajam su posjetili i predstavnici hotela „Sidro“ iz Bara koji su ostvarili kontakte sa predstavnicima turističke privrede Francuske. Na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore ponudu su predstavile i lokalne turističke organizacije Budve, Kotora, Tivta, Podgorice, Cetinja, Žabljaka kao i predstavnici turističke privrede Crne Gore.
Na sajmu je prezentovan i novi Michelin vodič na francuskom jeziku o Crnoj Gori u kome se nalaze dva lokaliteta iz barske opštine, Stari Bar i Skadarsko jezero. Oba lokaliteta su ocijenjena sa 3 zvijezdice, što je i najveća ocjena. Micheline je jedan od najpoznatijih vodiča u Francuskoj i koristi ga veliki broj turista tokom svojih putovanja. Činjenica da barska opština zauzima značajno mjesto u vodiču će sigurno doprinijeti boljoj informisanosti naših turista, ali isto tako i boljom posjetom. Prodaja i distrubucija ovog vodiča u Francuskoj počinje od 15. oktobra.
Dobra avio povezanost sa Francuskom je od velikog značaja. Osim nacionalne avio kompanije „Montenegro Airlines-a“ ka Crnoj Gori saobraća i francuska avio komapnija Transavia koja je najavila nastavak letova iz Pariza za Tivat, i to dva puta nedeljno od aprila do kraja oktobra 2019 godine.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar