Travel show-a “Heads & Tails” na Virpazaru

shov vir

Turistička organizacija Bar, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom CG je učestvovala u organizaciji snimanja emisije Travel show „Heads & Tails“ (Орел и Решка) koju realizuje TV ekipa iz Ukrajine.

Ovaj televizijski šou emituje se u Ukrajini, Rusiji, Poljskoj, Bjelorusiji i Kazahstanu i ima preko 2 miliona gledalaca na nedjeljnom nivou, a preko YouTube kanala ukupno 200 miliona. Koncept emisije je takav da glavni akteri emisije na osnovu bacanja novčića odlučuju ko će u istoj destinaciji provesti vrijeme sa ukupnim budžetom od 100 dolara, a ko će od njih dvoje imati na raspolaganju “zlatnu karticu” sa neograničenim budžetom. Promotivni spot ove emisije je dostupan na sledećem linku https://youtu.be/MVXWjZMNQPo.

U cilju promocije naše opštine Turistička organizacija Bar je obezbijedila čunove za snimanje scene sa ribolovcem na Skadarskom jezeru, kao i prostor za prženje ribe u konobi “Badanj” u Virpazaru. Nacionalni park “Skadarsko jezero” je obezbijedio besplatne ulaznice.

Snimanje ovakvih emisija, koje imaju veoma veliku gledanost i koje su zabavnog karaktera, doprinose promociji turističke ponude, kako na lokalnom tako i na nacionalnom nivou.

ave tours 2

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar