Prvi barski kaskader u indijskom filmu

slomljen

Vragolije na auto trkama i crash car takmičenjima, preporučile su jednog Baranina za angažman dublera u filmu sa poznatim akterima.

Aleksandar Trifunović poznatiji Baranima i u regiji kao Trifke, pozvan je od Srbske kaskaderske agencije na ispomoć kao jedini crnogorski kaskader na snimanje jednog od najskupljih akcionih Indijskih filmova.

Akcije spektakularne, jurnjave, tumbanja i prevrtanja Trifke je odradio kao dubler u nekoliko opasnih scena .

kaskader

Da podsjetimo šta ga je još preporučilo za ovaj angažman, kao hrabrog čovjeka koji se bavi ekstermnim sportovima.

Aleksandar Trifunović Trifke, zajedno sa sugrađaninom Miljanom Prodanovićem, učestvovao je na biciklističkom Megaavelanšu u francuskim Alpima. Trifunović i Prodanović su odvozili u Alpeduzu najekstremniju MTB disciplinu i upisali se u istoriju crnogorskog biciklizma kao prvi domaći takmičari koji su u tome uspjeli.

Nešto prije toga, zajedno sa drugim vozačima iz Crne Gore i Srbije, među kojima su bili još dvojica Barana, Miljan Prodanović i Jovan Babović koji su vozili kao individualci, izgurali su bicikla na 2.200 metara nadmorske visine i sa vrha Savinog kuka odradili fantastičnu ekstremnu vožnju, pravi enduro spust, i za dvadesetak minuta stigli do cilja!

 

Klime Baković

auto klime bakovic 1

jedro opstina bar

allegra

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours 2020

Klime Baković

djokic

morsko dobro

Logo MPF

tobar