Torba s marihuanom pala sa terase!

marihuana bar 800 gr 1

Službenici Centra bezbjednosti Bar juče su lišili slobode D.N. (20), rođenog u Cetinju a nastanjenog u Baru, i oduzeli skoro 800 grama marihuane koju je ovo lice, kako se sumnja, držalo u namjeri stavljanja u promet.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje se nalaze u Baru a koje koristi D.N.on je ugledavši na vratima stana ugledao policijske službenike, sa balkona stana odbacio ranac koji je pao na zemljanu podlogu ispred ulaza zgrade u kojoj živi.

"U rancu se nalazila 371 pvc kesica sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droge marihuana, bruto mase 763,9 grama", saopteno je iz policije.

U saopštenju se dodaje da je u sudoperi, pronađena crna kožna torba u kojoj se nalazila jedna pvc kesica sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droge marihuana, bruto mase 1,40 grama.

O događaju su obaviješteni policijski službenici Odsjeka za borbu protiv droge koji su preduzeli dalje mjere i radnje u predmetu. O svemu je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se D.N. liši slobode.

Nakon lišenja slobode, D.N. je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pronađena opojna droga biće dostavljena Forenzičkom centru radi vještačenja, saopštili su iz Uprave policije.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar