Motivaciona govornica prof. Lejla Tutić u Baru

prof. Lejla Tutić.jpg

Islamska zajednica u Crnoj Gori, Medžlis Islamske zajednice Bar, Udruženje žena i djevojaka MIZ Bar organizuje predavanje i druženje sa poznatom autorkom i motivacijskom govornicom prof. LejlomTutić.

Velika nam je čast i zadovoljstvo da pozovemo sve žene i djevojke da svojim prisustvom uveličaju druženje uz temu „Ljubav – ključ sreće i uspjeha“ sa prof. Lejlom Tutić-kazali su organizatorke predavanja.

Predavanje i druženje će se održati u subotu, 24. marta 2018. godine, sa početkom u 18:30h u Kongresnoj sali Islamskog kulturnog centra u Baru.

Lejla Tutić rođena je 04. 09. 1985 godine u Livnu. Profesorica je religijske pedagogije, NLP praktičar, motivacijski govornik i autorica knjige Život sa svrhom. Srednju ekonomsku školu završila je u Livnu, a potom nastavlja svoje školovanje na Fakultetu islamskih nauka u Sarajevu. Ona je žena koja snove pretvara u stvarnost. Posvećena je nauci o ličnom rastu i napredovanju.

Njen moto je: '' Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu oko sebe!'' Lejla Tutić je neko ko se posvetio istraživanju načina kako da pomogne ljudima da otkriju svoj puni potencijal i prevaziđu vlastite prepreke na putu ka uspjehu. Lejlina misija u životu je da pomogne ljudima da spoznaju ono što uistinu jesu i da ponude najbolje od sebe za dobrobit cijeloga društva. Lejla Tutić je supruga i majka dvogodišnjeg dječaka Alija. Njen rad možete pratiti putem youtube kanala Život sa svrhom i putem oficijalne facebook stranice prof. Lejla Tutić, motivacijski govornik, NLP Practitoner i autor.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar