Demokratija je naša prilika i jedina opcija!

 Bane nenezić ok

Čestitka Predsjednika Skupštine Opštine Bar Branislava Nenezića:

Velika mi je čast i zadovoljstvo da svim građankama i građanima Bara čestitam Međunarodni dan Demokratije koji predstavlja priliku da sve učesnike u političkom životu podsjeti na sva očekivanja naših sugrađana i naše obaveze da svaki dan predano radimo kako bi smo napredovali kao moderna demokratska zajednica.
Imajući u vidu danas situaciju kompletnog crnogorskog društva moramo istaći da smo jasnije nego ikad svjesni da nijedna demokratija nije savršena ali da je i dalje kao uređenje političke zajednice sigurno najmanje loša, i da nemamo pravo da je se odreknemo već naprotiv da moramo učiniti sve da je dodatno ojačamo.
Dakle nijedno demokratsko društvo nije savršeno ali demokratiju moramo shvatiti kao sistem koji nikad nije konačan tako da je svaki napredak demokratije moguć i rezultat je konstantnog i odlučnog rada .
Prema tome i na ovaj današnji Međunarodni dan demokratije, obavezujemo se na naporan rad koji je neophodan kako bismo osigurali da vrijednosti demokratije postoje i da ih živimo svakoga dana u našoj političkoj zajednici, stoji u čestitki Nenzića.
Da podsjetimo, svakog godine 15. septembra obilježava se Međunarodni dan demokratije.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar