Tehnomax otvorio novi prodajni centar na hiljadu kvadrata

otvoreno

Kompanija “Tehnomax” je u četvrtak u pristvu brojnih zvanica iz Bara i susjednih gradova, poslovnih partnera, otvorila prodajni centar površine 1.000 m2 u Ulici Vladimira Rolovića.

Piše: Biljana Dabić

Direktor kompanije “Tehnomax”  i direktor kompanije “Mile” Zoran Đurić,  presjecanjem vrpce zvanično su otvorili novi prodajni centar kompanije “Tehnomax”. 

Obraćajući se zvanicama, kupcima… u ime domaćina direktor “Tehnomax”-a  Vesko Petranović ističe  da je za kompaniju važan dan, dan u kome je otvoren prodajni centar u centru grada. 

"Današnjim kupcima nudimo najbolji asortima, najniže cijene, nabolje uslove isporuke i garancuje . Za 14 godina postojanja “Tehnomax” je postao prepoznatljiv  na tržištu. Sa povjerenjem kupaca  rastao je i razvijao se naš “Tehnomax”.  U  10 maloprodajnih objekata širom Crne Gore “Tehnomax”  danas  ima 160 zaposlenih. Sve to nam daje za pravo da vjerujemo da će naš novi, superioran objekat u Baru biti uspješan. Biće uspješan jer je nastao kao plod  permanentne brige prema našim kupcima, svih njihovih želja i potreba. Biće uspješan jer uvažava najzahtjevnije svjetske srandarde iz ove oblasti, jer ima tim vrijednih, posvećenih, stručnih, kreativnih i iskusnih zaposlenih,  ili najkraće svoj Tehnomax tim. Tim koji želi napredak, tim koji želi uspjeh. I na kraju Tehnomax Bar biće uspješan jer naši kupci zaslužuju najbolji asortiman, najbolje cijene, najbolje uslove servisiranja", kazao je Petranović.

{galerija}info/2017/5/tehnomax{/galerija}

Optotim dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar