Nada Marstijepović pojačala barski odbor pokreta URA

Nada

Barski odbor Građanskog pokreta URA, od juče je jači za još jednog odbornika u Skupštini te opštine. Bivša odbornica SDP-a i lokalna funkcionerka te stranke mr Nada Marstijepović pridružila se stranci novoizabranog predsjednika Dritana Abazovića, sop[teno je na sajtu gra]anskog pokreta URA.

U pokretu URA ističu da su „jako zadovoljni novim pojačanjem“, kao i da je Marstijepović „primjer hrabre i kompetentne odbornice, koja svoju veliku energiju godinama žrtvuje za ukupan prosperitet Bara i Crne Gore“.

Marstijepović je naglasila da se pokretu URA pridružila zbog „beskompromisnog opozicionog djelovanja tog pokreta, koji je, na čelu sa Abazovićem, jedina istinska građanska opcija na crnogorskoj političkoj sceni“.

„Bar vjekovima predstavlja primjer suživota, vjerskog i kulturnog prožimanja. U Građanskom pokretu URA sam prepoznala te vrijednosti, šta me je motivisalo da se u budućnosti - još snažnije zalažem za stvaranje građanske, ekonomski održive i demokratske Crne Gore“, istakla je Marstijepović.

Nakon aprilske Konvencije, pokret URA očekuje održavanje lokalnih konvencija u svim crnogorskim opštinama. Konvencija barskog odbora planirana je za sredinu juna, kada će biti izabrano novo rukovodstvo pokreta na lokalnom nivou.

Aktuelni predsjednik barskog odbora Građanskog pokreta URA je proslavljeni olimpijski selektor streljaštva Željko Todorović.

Optotim dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar