TO Bar na sajmu turizma WTM u Lonodnu

to u london 2

Turistička organizacija Bar predstavlja svoju turističku ponudu na 42. Svjetskoj berzi putovanja WTM 2021 (World Travel Market).

Ove godine održava se u hibridnom formatu, od 1. do 3. novembra uživo u Londonu i od 8. do 9. novembra virtuelno.

Kao i prethodnih godina, TO Bar učestvuje na ovom veoma značajnom događaju za turističku industriju na kojem, osim Crne Gore, svoju ponudu predstavljaju 182 države sa 51,000 posjetilaca iz najrazličitijih sfera turizma.

WTM je najvažnija i najveća turistička berza, koja se održava pod sloganom Reconnect. Rebuild. Inovate., imajući za cilj da obnovi turističku industriju koja je, usled pandemije izazvane virusom Covid 19, pretrpjela velike i nenadoknadive gubitke, kao i da napravi konekciju izmedju turističkih zajednica.

to u london 1

Već na prvom danu sajma TO Bar je ostvarila veliki broj sastanaka sa veoma značajnim turoperatorima, predstavnicima turističkih agencija, novinarima, fotografima i travel-blogerima kao i mnogim drugim klijentima zainteresovanim za ponudu naše opštine, a koji će biti proslijeđeni turističkoj privredi Bara kako bi ostvarili potencijalnu saradnju u budućnosti.

Najveće interesovanje iskazano je za aktivnim odmorom, prirodnim ljepotama, aktuelnim mjerama u vezi sa putovanjem usled pandemije, potencijalnim saradnjama u sferi digitalnog marketinga itd.

Osim Turističke organizacije Bar, na štandu Crne Gore svoju ponudu predstavljaju Turistička organizacija Budva, HG Budvanska rivijera, hotel Blue Kotor Bay i turistička agencija Montenegro Tourist Service. Na sajmu su prisutni i predstavnici nacionalnog avioprevoznika Air Montenegro.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar