O putu u Elezovićima kroz prizmu Demokrata

 lekovic d 1

Na poziv mještana barskog sela Elezovići posjetili smo ovo mjesto kako bi razotkrili najnoviju predizbornu manipulaciju barske vlasti.

Naime, prije nekoliko dana iz barske opštinske uprave saopštili su da su izgradnjom puta u Elezovićima spojili Bar i Ulcinj.

lekovic d 2

Prije svega, radi se o investiciji od samo par stotina metara asfalta na kilometarski dugom putu Mrkojevići - Elezovići - Gornja Klezna. Kako smo se mogli i uvjeriti na licu mjesta, dio ove dionice prohodan je jedino za traktorska vozila.

Dakle, kada su građani Bara i mjesta Elezovići u pitanju, oni će i dalje biti primorani da prvo uđu na teritoriju Opštine Ulcinj da bi došli do grada i svoje matične opštine Bar, što je vjerovatno nezabilježen slučaj na ovim prostorima.

Takođe, matična opština i na ovako kratkoj asfaltiranoj dionici uspjela je podijeliti građane, pa su tako neki mještani umjesto svježeg asfalta "dobili" odnosno zadržali staru betonsku podlogu, čime ih je opština direktno svrstala u građane drugog reda, stoji u djelu saopštenja Demokrata Bar, koje potpisuje odbornik Demokrata Momčilo Leković.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar