Pavićević: Bakić osvježenje, treba nam još pravi plej

odjva mornar 2

Mornar je pobjedom okončao prvi dio sezone u ABA ligi.


FOTO: Anto BAKOVIĆ

Do četvrtog trijumfa u regionalnom šampionatu Barani su stigli u okršaju sa MZT-om.

Meč sa makedonskim prvakom ostaće upamćen po tome što je imao potpuno drugačiji tok od većine predstava gledanihove jeseni u Topolici, koje je odlikovala triler završnica. U subotu je Mornar diktirao tempo, dominirao tokom većeg dijela meča a onda bio prinuđen da u fotofinošu spašava već dobijeni duel.

"Kao što smo i očekivali, bila je to teška utakmica. Moji igrači su opterećeni porazima u minulim kolima sa strahom ušli u posljednju četvrtinu, pa su nas gosti strpljivom igrom polako pristigli i čak imali priliku da eventualnom “trojkom” u posljednjih par sekundi sekundi dođu do pobjede. Bakić predstavlja osvježenje. Evidentno je i da moramo dovesti pravog pleja koji bi bio dragocjen za našu ekipu", rekao je nakon meča trener Mornara Đorđije Pavićević.

Protiv MZT-a debitovao je u dresu Mornara Boris Bakić.

"Bila je ovo na psihološkom planu nevjerovatno naporna utakmica, koju smo odigrali sa mnogo oscilacija, posebno u poslednjoj četvrtini. Na kraju smo, ipak, zasluženo stigli do pobjede", kazao je poslije utakmice Bakić.

Ante Nazor, trener MZT Skopje Aerodroma čestitao je Mornaru na zasluženoj pobjedi.

“Nismo uspjeli da uhvatimo ritam pune tri četvrtine, niti da na pravi način odgovorimo na agresivnu igru domaćih igrača. Oni su pogodili nekoliko teških šuteva, a mi smo promašivali zicere i slobodna bacanja. Utakmica je, inače, odigrana u izuzetnoj, pravoj košarkaškoj atmosferi", rekao je Nazor.

Uživajte u našoj FOTO GALERIJI sa utakmice protiv MZT-a:

{galerija}sport/2016/12/odjava{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar