Mornar nastavlja pripreme u Baru: Traži se "petica"

trenerski tim

Košarkaši Mornara vratil su sei u Bar iz Čačka gdje su boravili sedam dana na pripremama.

Trenirali su dva puta dnevno u dvorani KK "Borac" smještenoj na obali Morave. Čačak je košarkaški centar Moravičkog okruga, a murali najvećih asova poniklih u Čačku Radmila Mišovića, Dragana Kićanovića i Željka Obradovića, dominiraju terenima pod otvorenim nebom ispred dvorane. Borac i Mornar povezuje dugogodišnja saradnja i rivalitet, kao i prijateljske veze direktora Borca Marka Ivanovića i braće Pavićević, Mihaila i Đorđija. 

Mornar je u Srbiji odigrao četiri utrakmice sa jakim rivalima. Savladao je Borac u Čačku 84:64, a izgubio od ABA ligaša Crvene zvezde u Beogradu 80:65, i od Mega Leksa 92:89 i FMP-a 74:70 na humanitarnom turniru u Čačku. Na ovom turniru još su učetvovali Igokea iz Republike Srpske, OKK Beograd i domaći Borac. Sve ekipe su odigrale po dvije utakmice, a cjelokupan prihod od prodatih ulaznica išao je za renoviranje dječjeg odjeljenje bolnice u Čačku. Veliki aplauz dobio je trener Mornara Đorđije Pavićeveć kada mu se oficijelni spiker zahvalio na kupovini 250 ulaznica.

"Ove jake utakmice su nam poslužile da uvidimo kakav je potencijal našeg tima. Generalno možemo biti zadovoljni, ali je očigledno da ponešto moramo popravljati, kao i da nam je neophodno pojačanje na centarskoj poziciji",  sumirao je utiske iz Čačka trener Barana Đorđije Pavićević.

On je na put poveo 14 igrača: Lamona Džounsa, Marka Mijovića, Nikolu Koraća, Lazara Pavićevića, Taja Volera, Marka Ćalića, Mihaila Radunovića, Emira Hadžibegovića, Nemanju Krstića, Marka Mugošu, Kola Dikersona, Balšu Radunovića, Radoja Vujoševića i Oktaviusa Elisa i svi su ulazili u igru osim povrijeđenog Nikole Koraća.
 
Mornar u Baru nastavlja pripreme do prve zvanične utakmice ove sezone, 27. septembra u Laktašima protiv Igokee, u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona. Revanš je dva dana kasnije u Baru.
 
Inače, prodaja sezonskih karata za utakmice ABA lige, domaće prvensvo i kup, kako nas je obavijestio potpredsjednik kluba Đuro Ostojić, ide veoma dobro.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar