Odbojkašice Gacka pobjednice 31. Port kupa

pechar 

OK Luka Bar zauzela je je treće mjesto.

Šampionke Bosne i Hercegovine, odbojkašice Gacka, pobjednice su ovogodišnjeg “Port kupa” koji je danas završen u dvorani “Topolica”.
Gačanke su prethodna dana pokazale najbolju odbojku i upisale sve tri pobjede. Poslednjeg dana turnira, u utakmici trećeg kola, savladale Luku Bar sa maksimalnih 3:0 (25:20, 25:22, 25:13).
Prethodno su bile bolje od Marine Kaštele 3:2 u prvom kolu, dok su u drugom maksimalnim rezultatom 3:0, slavile protiv Budućnosti.
Drugo mjesto pripalo je Marini Kašteli koja je u trećem kolu nadigrala podgoričku Budućnost 3:1 (25:21, 26:24, 19:25, 25:18). Kaštelanke su upisale trijumf i protiv Luke Bar 3:2, dok su u pet setova poražene od Gacka.
Luka Bar je trijumfom protiv Budućnosti 3:2 u prvom kolu, obezbijedila treće mjesto, uz poraz u pet setova od Marine Kaštele, kao i poraz od ovogodišnjeg osvajača turnira, maksimalnim rezultatom.
Podgoričanke su poslednje četvrte sa tri poraza.
Pehar kapitenki Gacka Katarini Janjić uručio je Nenad Vujanović, predsjednik ŽOK Luka Bar,dok je trener “sirena” Vladimir Milačić pehar za MVP turnira predao Ivani Radović, takođe odbojkašici Gacka.
Luka Bar je na ovogodišnjem turniru igrala u sastavu; Tvrdišić, Jovović, Knežević, Vuković, Kuburović, Kovač, Berilažić, Kruta, Gardašević, Muratović, Aieska Vitoria. Čavić, Pepđonović i Nikezić, dok zbog povrede leđa nije igrala kapitenka Dušanka Petrović.
Sve utakmice na turniru sudili su arbitri iz Bara; Jasna Rosić, Milena Bulatović i Predrag Beljkaš.

odbojk lb

Konačna tabela:
1.Gacko 8 bodova
2.Marina Kaštela 6 bodova
3.Luka Bar 3 boda
4.Budućnost 1 bod

Autor: Ilija Kovačević / Barinfo sport

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar