OK "Mrkojevići" na najvećoj odbojkaškoj manifestaciji u Beogradu!

Nakon pobjede

OK "Mrkojevići" su već drugu godinu zaredom predstavljali reprezentaciju grada Bara.


Na turniru su igrale 43 ekipe u 4 kategorije, a utakmice su igrane u dvoranama USC “Voždovac” na Banjici i “Žarkovo” i salama IV Beogradske gimnazije i Doma učenika srednjih škola “Partrijarh Pavle”.
"Naš klub je već drugu godinu zaredom učesnik prestižnog međunarodnog turnira u Beogradu. Ovo je događaj koji spaja mlade odbojkaške generacije i ostavlja neizbrisiv trag u njihovim sportskim karijerama", istakao je trener kluba, Elvir Bajramović.
Iz kluba se zahvaljuju roditeljima odbojkašica koji su finansijski omogućili da klub drugu godinu zaredom bude dio tradicionalnog međunarodnog turnira.
Reprezentacija grada Bara odigrala je ukupno pet utakmica i ostvarila jednu pobjedu i četiri poraza u konkurenciji kadetkinja.
Rezultati:

Obrenovac - Bar 2:0 (25:11, 25:13)
Bar - Klek 0:2 (5:25, 17:25)
Milano (Italija) - Bar 2:0 (25:15, 25:20)
Smederevo - Bar 0:2 (19:25, 22:25)

Odbojkšice Mrkojevića

Reprezentaciju Bara su predstavljale: Sanela Januzi, Alena Kadić (C), Medina Redžepović, Emina Škrijelj, Anja Đurđević, Teodora Mandić, Šejla Arabelović, Saida Erović, Laria Vuković, Anđela Čabrilo, Adelisa Vukić, Ema Sijarić i Ema Perazić.

feral bar Kadetkinje
Od 28.aprila do 01.maja 2023.godine, članovi Omladinskog odbojkaškog kluba "Mrkojevići" boravili su na međunarodni 58. “Majski turnir – Trofej Beograda 2023.”

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar