Najava: Odbojka, revanš meč

 OK Galeb LSG

U srijedu, 30.11.2022. godine, sa početkom u 18h održaće se revanš meč prvog kola Challenge CEV Cupa – a između OK Galeb Liko Soho Group i OK Sliedrecht Sport.

Utakmica će biti odigrana u Sportskom centru „Topolica“ u Baru.
„ Još jedna evropska utakmica je ispred nas i iz nje moramo izvući samo pozitivne stvari kakav god bio rezultat. Do sada smo svi imali priliku da se uvjerimo o kakvom protivniku se radi. Fizički su jači od nas i to je glavna prevaga. Naše je da damo svoj maksimum i da probamo da im poremetimo prijem sa dobrim servisom. Malo je falilo da uzmemo set u prvoj utakmici, međutim potrebne su nam baš ovakve utakmice kako bismo odreagovali sa više zrelosti u trenucima kada je to najpotrebnije. Sigurno je da nas očekuje spektakl u Topolici i ovom prilikom bih pozvao publiku da u srijedu u 18h dođu da nas podrže i budu naš dodatni igrač “, kazao je trener OK Galeb Liko Soho, Petar Koković.
Prva utakamica između OK Galeb Liko Soho Group i OK Sliedrecht Sport odigrana je 23.11.2022. godine u Holandiji, završena je rezultatom 3:0 u setovima za odbojkašice holandskog kluba Sliedrecht Sport.

 

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar