Sport: Opština Bar uputila Javni poziv...

centarforkinjaa 

Poziv se odnosi na tradicionalnu manifestaciju - dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta za 2022g.

U cilju afirmacije izvanrednih sportskih rezultata te sportista i sportskih radnika koji su svojim uspjesima i aktivnostima ostavili značajan pečat u sportu, Opština Bar je raspisala Javni poziv za dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta za 2022. godinu

Poziv je upućen sportskim organizacijama – sportskim klubovima, sportskim društvima (školska ili studentska), spotsko-rekreativnim društvima kao i sportskim organizacijama lica sa invaliditetom registrovanim na teritoriji opštine Bar koji, u roku od 8 dana od dana raspisivanja Javnog poziva, mogu dostaviti obrazložene prijedloge za dodjelu godišnjih priznanja u kategorijama: najbolji sportista, perspektivni sportista, sportska ekipa godine, sportski radnik godine i trener godine.

Za priznanje mogu biti predloženi sportisti, sportski radnici i treneri koji svoje djelovanje ostvaruju na teritoriji opštine Bar, kao i sportske organizacije čije je sjedište na teritoriji Opštine, a koji su postigli značajne rezultate u 2022. godini i koji su se takmičili najmanje jednu cijelu sezonu.

Za izbor perspektivnog sportiste Bara mogu biti predloženi sportisti uzrasta od 14 do 18 godina, a koji već nisu bili dobitnici ovog zvanja.
Podnosioci prijedloga imaju pravo da predlože samo po jednog kandidata po navedenim kategorijama.

Obrazloženi prijedlozi se, u pisanoj formi, predaju na Građanskom birou Opštine Bar uz naznaku: Opština Bar, Sekretarijat za kulturu, sport i mlade – Komisiji za dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta za 2022. godinu.
Dodatne informacije:
Sekretarijat za kulturu, sport i mlade, kancelarija 203;
Tel: 030/301-483

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar