Čestitke mladim šampionima!

jiu jits Mornar

Predsjednik Opštine Bar primio je mlade šampione džiju-džicu kluba “Mornar”.

Oni su na nedavno održanom Balkanskom prvenstvu u Banja Luci, kao dio crnogorske reprezentacije osvojili 9️ medalja.

U konkurenciji takmičara iz 19 država, Kristina Radosavović, Balša Đurišić, Andrija Golić i Savo Jaredić izborili su titule novih prvaka Balkana.

Srebrne medalje pripale su Milici Mihaljević i Sofiji Jaredić dok su bronzana odličja uzeli Elena Stojanović, Dino Haznadar i Petar Bošković.

Predsjednik Opštine Bar im je čestitao na izvanrednim rezultatima kojima zavređuju pažnju i istakao da prisustvo sve većeg broja šampiona među barskim džijudžicašima predstavlja potvrdu kvalitetnog i posvećenog rada.

„Ovakvi rezultati znače da smo na pravom putu da Bar, kao grad koji baštini borilačke sportove, pozicioniramo visoko na svjetskoj mapi. Nadam se da će u godinama koje slijede stasavati nove generacije posvećene ovom sportu na način na koji ste i vi”, kazao je Raičević dodajući da će lokalna uprava nastaviti još snažnije da podržava naše sportiste.

Mladi šampioni i njihov trener Saša Boltić prenijeli su utiske sa takmičenja koje je, kako kažu, bilo zahtjevno, sa kvalitetnim učesnicima i mnoštvom borbi, ali sa čijim su rezultatima zadovoljni I to je osjećaj sa kojim ulaze u pripreme za Svjetsko prvenstvo na kojem će nastupiti početkom novembra.

Raičević im je poželio sreću i mnogo uspjeha na predstojećem prvenstvu, kao prestižnom i najznačajnijem takmičenju u godini, uz iskazanu nadu da će već tada sve obradovati novim medaljama najvećeg sjaja.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar