9 medalja stiglo je u Bar

medalle

U Banja Luci je održano Otvoreno prvenstvo Balkana u Ju-Jitsu.

Učestvovalo 700 takmičara iz 19 država.
Za reprezentacija Crne Gore nastupalo je 70 sportista, od kojih 9 takmičara iz barskog Mornara predvođeni trenerima Sašom Boltićem, Rafetom Šahmanom i Srđanom Stojanovićem.
Svi reprezentativci iz Mornara osvojili su medalje i u Bar se vraćaju sa ukupno 9 medalja, od čega 4 zlatne, 2 srebrne i 3 bronzane.
Osvajanjem zlatne medalje i titulom prvaka Balkana mogu se pohvaliti: Balša Đurišić, Kristina Radosavović, Andrija Golić i Savo Jaredić. Srebrne medalje i titulu vicešampiona Balkana osvojili su Milica Mihaljević i Sofija Jaredić, dok su bronzani bili Petar Bošković, Elena Stojanović i Dino Haznadar.
Za ovaj veliki reprezentativni uspeh barskih džijudžicaša u velikoj mjeri zaslužan je i trener-koordinator sa najviše iskustva u borilačkim sportovima, Jovo Stojanović, kao i treneri Stefan Pejanović i Danilo Jovović, koji su pomogli da se naši mladi borci što bolje pripreme za ovo zahtjevno takmičenje.
Reprezentacija Crne Gore predvođena selektorom Nikolom Prodanovićem i sekretarom saveza Nikolom Ašaninom osvojila je 58 medalja čime je u ukupnom plasmanu zauzela drugo mjesto.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar