15.Maja dječija trka na Šetalištu kralja Nikole

 dječja trk

Iz Rotary kluba Bar saopštili su:

Rotary klub Bar u saradnji sa Opštinom Bar, Turističkom organizacijom Bar i SC Topolica organizovaće Dječiju humanitarnu trku “Suviše mali da možemo sami” koja će se održati u na Šetalištu kralja Nikole u nedjelju 15.maja u 11:00h

Dječija trka

Pozivamo sve roditelje da prijave svoju djecu na humanitarnu trku i da zajedno sa njima istrče ili prepješače stazu. Učesnici će u znak učešća dobiti medalje od maslinovog drveta, jer su svi, pokazavši da brinu za naše najmlađe, pobjednici.

Sva prikupljena sredstva biće uplaćena za projekat prikupljanja donacija za Centar za neonatologiju u okviru Instituta za bolesti djece u Podgorici koji je jedini neonatološki centar u Crnoj Gori u kojem se svim prijevremeno rođenim, malim i bolesnim novorođenčadima pruža intenzivna zdravstvena njega i liječenje.

Kako bi Institutu obezbijedila opremu koja može promijeniti tok života oboljele i/ili prijevremeno rođene djece, Rotari zajednica Crne Gore je, uz podršku UNICEF-a, po prvi put organizovala nacionalnu inicijativu prikupljanja sredstava širom Crne Gore pod nazivom „Suviše mali da možemo sami“.

U okviru ove inicijative, Rotari klubovi organizovaće humanitarne događaje širom Crne Gore i Dječija trka u Baru je jedan od njih.

Svi zainteresovani mogu da podrže ovu akciju kroz uplate donacija direktno na bankovni račun Rotari kluba 530-30362-10 kod NLB banke koji je otvoren isključivo za podršku ovoj humanitarnoj inicijativi.

Sva oprema kupljena od doniranih sredstava biće uručena Institutu za bolesti djece u Podgorici na 60. godišnjicu postojanja, koja će biti obilježena tokom 2022. godine.

Plan je da ova humanitarna trka postane simbol Bara i da se održava svake godine u isto vrijeme i uvijek u humanitarne svrhe.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar