Đoković je na naslovnicama velikog broja medija

nolle

Najbolji svjetski teniser, Novak Đoković, doživljava jednu od najvećih nepravdi koju je svijet ikada vidio.

Komentar na cijelu situaciju ekskluzivno za Meridiansport dao je bivši selektor teniske repezentacije Srbije, Bogdan Obradović.

Prvi reket svijeta je u srijedu doputovao u Australiju, a onda je uslijedio šok. Na granici je utvrđeno kako Novak Đoković “ne posjeduje validnu vizu“, zbog čega mu je onemogućeno da uđe u Australiju.

Nakon toga, najbolji teniser na planeti je morao da se „preseli“ u hotelski karantin u kojem mu nije omogućeno da koristi mobilni telefon. Uslijedila je žalba od strane advokatskog tima Novaka Đokovića, a presuda će biti donijeta u ponedeljak!

Nemile događaje u Melburnu prokomentarisao je nekadašnji selektor teniseke reprezentacije Srbije.

– Ovo sve nema dodirnih tačaka sa sportom, u pitanju je politika, stvara se novi svetski poredak. Mnogo veći stručnjaci od mene će to potvrditi u budućnosti sa naučnog stanovišta – izjavio je Bogdan Obradović ekskluzivno za Meridiansport i potom odmah dodao:

– Način na koji su se odnosili prema Novaku Đokoviću je skandalozan. Oduzimanje telefona, način na koji su ga privodili sa dva automobila, kao da je švercer droge, a ne najbolji sportista svih vremena…

U slučaju da australijske vlasti dozvole ulazak srpskom teniseru u tu zemlju, da li će naš as uspijeti da osvoji 21. grend slem u karijeri i upiše se u istoriju?

– Sa Novakom sam proveo 20 godina znam kolika je njegova mentalna snaga, što ga više pritiskate – on je veća zver. Ako mu kojim slučajem dozvole da igra, ne sumnjam da će uraditi sve da osvoji Australijan open i upiše se u istoriju! – podvukao je Bogdan Obradović.
Izvor: Merdianbetsport.me

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar