Predsjednik Opštine Dušan Raičević upriličio prijem za karatiste iz Bara, šampione Balkanskog prvenstva

 karatisti br 3

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević primio je danas mlade karatiste iz Bara, šampione sa Balkanskog prvenstva u Poreču.

Tradicionalni prijem za karatiste Raičević je organizovao nakon povratka mladih sportista sa ovog takmičenja na kojem je učestvovali 10 država i gotovo 900 takmičara, a u okviru karate reprezentacije Crne Gore učestvovalo je 15 takmičara karate kluba "Bar". Oni su ostvarili zapažene rezultate i osvojili čak osam medalja, dvije zlatne, četiri srebrne i dvije bronzane koje su donijeli u Bar.

karatisti br 1

Predsjednik Opštine čestitao je šampionima, istakavši da je ovaj uspjeh još jedan dokaz vrijednog i predanog rada članova i trenera Karate kluba “Bar”, čije aktivnosti lokalna uprava prepoznaje i podržava. "Ove medalje, zaslužene vašim radom i predanošću sportu, nagrada su i vašim roditeljima i njihovoj podršci koju vam pružaju."-poručio je Raičević i dodao: "U odgoju djece značajan je uticaj sportskih aktivnosti, a to Karate klub “Bar” itekako prepoznaje već duže vrijeme, iznjedrivši ne samo brojne šampione, već i dobre, mlade ljude."

U pojedinačnim nastupima u borbama zlatne medalje osvojili su Arijan Aljošević borbe i Andrija Kosović, bronzanu medalju osvojila je Vasilisa Bujić. U pojedinačnim nastupima u katama srebrnu medalju osvojio je Aleksa Šćekić a bronzanu Benjamin Aljošević.
U ekipnim nastupima naši takmičari su osvojili 3 srebrne medalje i to ženski kata tim u sastavu : Hana Lukolić,Staša Petranović i Ksenija Knežević i muški kata tim u sastavu : Aleksa Šćekić, Aleksa Barjaktarović i Hamed Erović dok su muški kata tim činili seniori Vladimir Mijač,Arijan Kočan i Kenan Nikočević.

karatisti br 2

Treneri karate kluba Bar koji su zaduženi za selekciju i treniranje ovih takmičara su Dušica Jovetić, Edina Paljević, Jozo Dabović, Goran Perčobić, Stefan Gojčević, Tomislav Stević i Almir Cecunjanin. Oni su iskazali zadovoljstvo ovakvim uspjesima svojeg tima na ovom, veoma zahtjevnom, takmičenju, ali i podrškom koji im pruža Opština Bar.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar