Zvezda nadigrala Mornar

početak
U petom kolu Admiralbet ABA lige, košarkaši Mornara, večeras u dvorani “Topolica” izgubili su protiv aktuelnog šampiona Crvene zvezde 77:69.

Izjave poslije utakmice Mornar Barsko zlato – Crvena Zvezda MTS 69:77

Vaso Milović, trener Mornara Barsko zlato:

“Čestitam ekipi Crvene zvezde na pobjedi. Detalji su odlučili ovu utakmicu, prije svega mislim na koncentraciju igrača prilikom slobodnih bacanja, ali i ofanzivnih skokova protivnika. U nekim defanzivnim stvarima nismo reagovali baš kako bi trebalo. Sve u svemu, milo mi je što sam vidio da naši igrači iz minusa uvijek mogu da se vrate, kao što je bilo na ovoj utakmici. Odlučilo je iskustvo Crvene zvezde i, sa druge strane, naše neiskustvo. Došli smo na kraju do egal situacije, ali Zvezda je dosta mirnije ušla u finiš i riješila meč u svoju korist.”

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde MTS

„Na početku je Mornar diktirao dešavanja na terenu, a mi nismo uspjeli da dođemo do igre, posebno u odbrani. U drugoj četvrtini je to bilo značajno bolje, gradili smo igru i rezultat koji smo lako ispuštali. To se nastavilo i u nastavku, gdje smo došli u situaciju da Mornar preokrene i bude u prilici da nas savlada. Čestitam domaćinima na jako dobroj igri večeras. Uspjeli smo na kraju da budemo dobri u oba pravca i nešto pametnijom igrom u napadu da dođemo do prednosti koju smo održavali i na kraju došli do pobjede koja u ovom ritmu takmičenja i naporima koje imamo je zaista značajna. Jer, poslije teških duela koje smo imali, uključujući i meč u petak, večeras putujemo u Beograd, sjutra za Monako a preksjutra za Milano. Tako da je dobro da u dobrom raspoloženju idemo na teška iskušenja koja nam, u svakom slučaju, slijede.“

M.V.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar