Akcija: dresovi za šampione

DSC 0021

Da grad Bar ima mnogo talentovanih sportista, a ujedno i velikih humanista, uvjeravamo se iz dana u dan kroz humanitarnu akciju“Dresovi za šampione” koju je započeo “Sportsko - rekreativni centar” d.o.o. Bar sredinom juna.

-Baranima humanosti ne manjka, a to dokazuje i veliki broj ljudi koji su se odazvali i učestvuju u akciji sa željom da daju doprinos i time pruže veliku radost i zadovoljstvo djeci kojoj nečije malo mnogo znači. Po već ustanjenoj šemi licitacija - ponedjeljak/srijeda/ petak, do sada je 9 dresova crnogorskih sportista otišlo u humane ruke ljubitelja sporta, a novac direktno uplaćen na Opšti račun Fondacije “Budi human". Pored velikih i talentovanih sportista koji su se priključili našem timu i donirali svoje značajne dresove, u narednom periodu spremamo mnoga iznenađenja.

kosarkas 8

U petak nas očekuje i licitacija našeg uspješnog crnogorskog asa Nikole Vučevića, koja će zbog velikog interesovanja trajati 48 sati”, kazao je direktor “Sportsko - rekreativnog centra”, Branislav Bane Nenezić.

On ističe da svi koji žele da pomognu, mogu to da učine i slanjem SMS poruke 1 na broj 14543 ili uplatom na žiro račun 520-14624-47 ili devizni račun 520042000000849635.
-Novac će, takođe odlaziti na Opšti račun Fondacije, sa kog će se dijeliti ravnomjerno svim korisnicima Fondacije, naveo je Nenezić.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar