Ponuda koja se ne odbija!

mariciccic

 Marčić kod Rašovića u Saudijskoj Arabiji.

Marčić sa asovima barskog fudbala Benjaminom Kacićem (levo) i Jovanom Vučinićem.

Rudolf Marčić Roki bivši golgeter prvoligaških ekipa u Crnoj Gori i Srbiji i trener Mornara i Petrovca pomagaće u radu srpskom fudbalskom stručnjaku Vuku Rašoviću, koji je postao novi trener Al Fajhe, drugoligaša iz Saudijske Arabije.

Zanimljivo je da je krajem 2018. i početkom 2019. u ovom klubu radio i bivši terener Crvene zvezde i selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin.

Rašović, nekadašnji fudbaler i trener Partizana, u Saudijskoj Arabiji je veoma cenjen trener, vodio je nekoliko klubova, a sa Al Fajhom je potpisao ugovor do 2023. godine. Do marta ove godine radio je u Al Vahdi.

- Dobio sam ponudu koja se nije mogla odbiti, jer se radi o mom prijatelju, proverenom stručnjaku, Vuku Rašoviću, i ozbiljnom klubu. Ovo je, na neki način, iskorak u mojoj trenerskoj karijeri. Inače, naš stručni štab ima pet članova. Pripreme nam počinju 5. jula, potom sledi odlazak u Holandiju na pripreme a prvenstvo startuje 12. avgusta, kazao je Marčić, spremajući se na put u Saudijsku Arabiju.

Marčić je omiljeni Baranin, a u Mornaru je ostao upamćen kao vrsni golgeter, i kao vredan, principijelan trener, koji ceni prave igrače, one koji na terenu ostavljaju srce. Uspešan je bio na klupama i Petrovca i Mornara, ali čim su stigli malo lošiji rezultati odlazio je uzdignute glave, ne dozvolivši da o njemu raspravljaju oni koji nisu ni približno inficirani fudbalom kao on.
Foto @ text: M. Vujović

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar