Bar: Javne zelene površine u novom načinu zalivanja

prskanje 2

Proradio automatski sistem navodnjava djela zelenih površina.

Sa zadovoljstvom najavljujemo da puštamo u rad automatske sisteme za zalivanje zelenih površina na tri lokacije, koje su rezultat našeg projekta podržanog od strane EKO FONDA.
Ovi sistemi predstavljaju samo jedan od niza projekata koje podržava EKO FOND, u skladu sa rastućom potrebom za očuvanjem životne sredine i promocijom ekoloških inicijativa.

prskanje 1

Automatski sistemi za zalivanje pokrivaju zelene površine pored "Parapeta", ispred "Turista" i duž bulevara dinastije Petrovića od "Time out"-a do semafora. Ovi sistemi, koji obuhvataju ukupnu površinu od oko 10.000m², ugrađeni su sa 2.200 m okiten crijeva Ø "1" i 180 prskalica (rotorskih i sprej rasprskivača) renomiranog brenda "HUNTER" koji je jedan od nekoliko vodećih brendova u svijetu za ovu djelatnost.
Moramo naglasiti da će u budućnosti svako hortikulturno uređenje neke javne zelene površine biti praćeno izgradnjom sistema za zalivanje.Takođe, planirana je izgradnja sistema za zalivanje duž ulice JNA na novom uređenom dijelu razdjelnog ostrva.
Ovo je samo jedan korak ka ostvarenju našeg cilja u zaštiti životne sredine i unapređenju kvaliteta života u našoj zajednica, saopšteno je iz Komunalnih djelatnosti Bar

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar