Najava: TO Bar turističkim privrednicima predstaviće FinalFind

too bar

FinalFund je novi alat za unapredjenje turističke sezone.

Turistička organizacija Bar će u srijedu 27. marta u 11:00h u Hotelu Sato (Sutomore), predstavnicima lokalne turističke privrede predstaviti inovativni alat FinalFind (www.finalfind.com), u cilju pripreme za predstojeću turističku sezonu. Pomoću ove aplikacije, ugostitelji i izdavaoci smještaja na primorju unaprijediće svoju uslugu i komunikaciju sa turistima, koji se ove godine najavljuju u velikom broju.

TO Bar, pionir projekta u Crnoj Gori, omogućiće njegovu besplatnu upotrebu lokalnim ugostiteljima do kraja 2025. godine.

Startup FinalFind, sa kojim je TO Bar ostvarila eksluzivnu saradnju, razvio je u saradnji sa kompanijom Amplitudo, istoimeni proizvod, odnosno inovativnu platformu, koja treba da osigura lakše snalaženje turista na različitim turističkim destinacijama, brz i jednostavan pronalazak lokacija, bez obzira da li se one nalaze na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Ovo idejno rješenje, čija je sistematska primjena planirana za cijelo crnogorsko primorje, za cilj ima unapređenje poslovanja turističkih privrednih subjekata uopšte.
Nakon Bara, projekat će biti realizovan i u drugim crnogorskim, primorskim opštinama.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar