Kako napisati biznis plan?

Radionica 

Dvodnevna obuka je besplatna.

Opština Bar u saradnji sa Biznis start up centrom organizuje dvodnevnu radionicu za pisanje Biznis plana u cilju realizacije aktivnosti predviđenih mjerom 2 – Organizovanje mentoring i specijalističkih obuka za sticanje poslovnih znanja, vještina i kompetencija.

Radionica će biti održana u prostorijama BSC Bar dana 27. i 28. marta 2024. godine u vremenskom periodu od 09 do 13:30 sati. Na radionici će se sprovoditi obuka za pisanje Biznis plana prema metodologiji propisanoj obrascima koji su sastavni dio Programa podrške razvoju preduzetništva u opštini Bar.
Opšti cilj radionice je pružanje doprinosa preduzetničkom učenju i unapređenju finansijske pismenosti, obezbjeđivanje informacija, savjetodavnih usluga i mentorske podrške.
Poseban cilj radionice je sticanje znanja i vještina kroz interaktivan i praktičan pristup,na bazi kojih će biti dodatno osnaženi za pokretanje preduzetničkog poslovanja.

Pravo učešća u radionici imaju svi zainteresovani građani koji žele da učestvuju u Program podrške razvoju preduzetništva u opštini Bar. Prijava se vrši popunjavanjem prijavnog obrazca koji se nalazi na linku: https://forms.gle/Pv5UgmrJmUHxFcUH8

Krajnji rok za prijavu je 26.03.2024.godine do 12 sati.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar