Projekat “K Residence” kompanije Kalamper

 nova zg kalamper

Gradiće se veliki stambeno poslovni objekat u Baru.

Kompanija Kalamper sa zadovoljstvom najavljuje izgradnju novog poslovno-stambenog objekta koji donosi iskorak u načinu stanovanja u barskoj opštini - mjesto koje će vam pružiti osjećaj pripadnosti, komfora i sigurne budućnosti.
Projekat koji će ponijeti naziv “K Residence” je pažljivo planiran i pripreman kako bi ponudio nešto potpuno novo na domaćem tržištu nekretnina.
Atraktivna lokacija, u neposrednoj blizini Zelene pijace i svega nekoliko minuta od obale mora će navesti na razmišljanje, čak i one koji ne traže mjesto za novi dom jer investiranje u nekretnine, posebno one na prestižnim lokacaijama je uvijek pametan potez i siguran način da povećate sumu novca kojom raspolažate.
Namjera investitora iza koga stoje jake reference, je da kroz ovaj projekat ponudi mjesto prilagođeno lagodnom i dobro organizovanom životu kako bi stanari imali pravu udobnost u centru grada i život krojen po potrebama modernog porodičnog čovjeka.
Koncept projekta jeste da, osim kvaliteta življenja, pravilnim investiranjem dobijete sve što vam treba na jednom mjestu - da budete bliže svom poslu, školi, vrtiću, da vas čeka parking mjesto i udoban dom. Raskošne zelene površine, stanovi besprekornog kvaliteta i centralna lokacija, samo su neke od prednosti koje će budući stanari imati.
Poslovni prostori u okviru zgrade su namjenski planirani pa će vlasnici stanova imati privilegiju da uživaju u spa i welness centru koji će se zajedno sa teretanom prostirati na 520 kvadratnih metara. Za najmlađe je osmišljena igraonica, kao i zelena oaza ispred zgrade sa dječijim igralištem, što će roditeljima omogućiti dodatan komfor, a planirana je i caffe poslastičarnica koji će biti idealno mjesto za predah i druženje sa prijateljima.
Zahvaljujući garažnim mjestima koja će uz stanove biti dostupna za prodaju, parking za stanare neće predstavljati nikakav problem, a na ulasku u sam kompleks će biti smještena recepcija namjenjena za sva logistička pitanja i radiće 24 časa.
Dodatni benefiti ovog luksuznog projekta čiji dizajn potpisuje DOO “Arch and Soul”, su i komforni stanovi struktura, jednosobnih, dvosobnih i trosobnih, zatim terase jedinstvenog dizajna kao i blizina grada i svega neophodnog za lijep i lagodan život.
Atraktivna lokacija koja vam ostavlja otvorenim bezbroj mogućnosti će svakodnevne aktivnosti učiniti mnogo jednostavnijim a život udobnijim jer za samo nekoliko minuta ćete stići do posla, plaže, važnih kulturnih dešavanja ili šireg centra grada.
Plan za lagodan život, sigurnu starost ili način da imate stalnu zaradu i vaša nova adresa za srećan i ispunjen život – K Residence,saopštili su iz kompanije Kalamper.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar