TO BAR: Najava Festivala vina i ukljeve 11. i 12. februar

vizual Dani vina i ukljeve 

Jubilarni 25. Festival vina i ukljeve će biti održan 11. i 12. februara.

Zvanično otvaranje je u Virpazaru, u subotu, 11. februara sa početkom u 11h. Na festivalu će učestvovati 29 izlagača iz svih subregiona Crne Gore. Festival ima i takmičarski karakter. Na osnovu degustacije 54 uzorka, dodjeljivaće se zlatne, srebrne i bronzane medalje. Svi izlagači su poljoprivredna gazdinstva registrovala u Ministarstvu poljoprivrede i vinarije koje imaju dozvolu za puštanje vina u promet.
Posjetioce festivala očekuje bogat kulturno-umjetnički zabavni program. Prvog dana festivala goste će zabavljati KUD “JEDINSTVO“, Danijel Alibabić, Nina Žižić i Nikola Bušković.
Festival vina i ukljeve tradicionalno organizuju MZ Crmnica, Udruženje vinara i vinograda “Crmnički vranac” i NVO “Dani Skadarskog jezera”, pod pokroviteljstvom Opštine Bar i Turističke organizacije Bar. Podršku su pružile i AD “Plantaže” i Nacionalni parkovi Crne Gore.
Turističko-poljoprivredna manifestacija Dani vina i ukljeve je prilika da domaći proizvođači posjetiocima ponude svoje proizvode i tako poboljšaju plasman. Organizatori su pripremili 200 litara besplatnog vina za degustaciju.
Za predstojeći vikend najavljeno je lijepo vrijeme i Turistička organizacija Bar poziva sve ljubitelje dobrog vina i ugodne atmosfere da nam se pridruže i uživaju na jubilarnom 25. festivalu Vina i ukljeve.
Dobro nam došli!- stoji u saopštenju koje potpisuje Stručna služba Turističke organizacije Bar

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar