Da Bar bude uredjeniji pokazati djelom, ne saopštenjima!

stevo komunalno 

Za vrijeme trajanja turističke sezone komunalci su radili svakog dana od 6 do 24h.

DOO Komunalne djelatnosti Bar je obavljajući djelatnost sakupljanja, transporta i deponovanja otpada za vrijeme turističke sezone u prosjeku odvozilo 120 tona otpada, što su količine duplo veće od količina koje se sakupljaju i odvoze u opštini Bar u periodu van sezone.

Zbog duplo većih aktivnosti pored tehničkih sredstava, angažovanali su više zaposlenika, sezonske radne snage, u komunalnom sektoru odvoza otpada.

Sa postojećim brojem izvršilaca koji su u stalnom radnom odnosu i angažovanom sezonskom radnom snagom, uspjeli smo da poslove čistoće odradimo u kontinuitetu i sa prepoznatljivim kvalitetom našeg rada, saopštio nam  je Stevo Pejović, direktor Komunalnog preduzeća Bar.

Na poslovima sakupljanja i transporta otpada za vrijeme trajanja turističke sezone radilo je šest vozila autosmećara za pražnjenje kontejnera l,lm3 -1 smjena, četiri vozila autosmećara za pražnjenje kontejnera 1,1 m3 – II smjena, dva vozila autopodizač za pražnjenje kontejnera 5-7 m3, jedno vozilo za pražnjenje polupodzemnih kontejnera -1 i II smjena, četiri vozila za sakupljanje i odvoz kabastog otpada I dva vozila za pražnjenje kanti 120 litara.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar