Sinoć je u Sutomoru održano „Spičansko veče“

bleh m 2

Program je otvorio potpredsjednik Udruženja „Spičani“, Brano Vukčević, nakon čega je uslijedio spektakularni, desetominutni vatromet.

Spičanskoj večeri prisustvovao je predsjednik Opštine, Dušan Raičević, koji nije krio zadovoljstvo na uspješnoj organizaciji ove manifestacije, potencirajući na više nego uspješnoj turističkoj sezoni na Barskoj rivijeri.
U muzičkom djelu prvi se predstavio Zdravko Đuranović tradicionalnim pjesmama ovog kraja i Crne Gore.
Nakon Đuranovića  nastupio je „Akademia bend“, kojeg je, sasvim spontano, zapratio u jednom momentu i orkestar iz Đenovića.
Nastup legende muzičke scene Bara, Gorana Pejovića Gule propraćen je bakljadom kada zapjevao legendarnu Šobićevu pjesmu „Sutomore“.

bleh m 1
Zvijezde večeri, „Lexington band“ po tradiciji je bio na nivou i dočekan ovacijama.
Posjetioci su imali priliku da probaju autentične Spičanske delicije štufadu, makarule, priganice, ruštule, a za ovo veče organizatori su rekli da je utrošeno preko 200 kg mesa.
Kompletan ambijent i program upotpunio je etno bazar, na kojem su predstavljeni razni proizvodi – od domaćih sokova i meda, predmeta od maslinovog drveta, ručno rađenih ogrlica i minđuša, do raznim tehnikama rađenih neobičnih slika.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar