Saopštenje JK “Latinsko jedro” & kalafatska radionica “Bokovac”

bok lala dama

Piše: Miroslavka Lala Bokovac , menager

Diplomatska regata je prošla, sad nakon svega sumiramo utiske. Utisci su sa svih strana pozitivni i ocijenjeni sa visokom ocjenom. U startu smo tako i mislili ali ne i ovako. Regata je prošla bez i najsitnijeg problema što inače i bude u svjetskim i velikim marinama, pokazali smo da možemo parirati svim naprednim marina ma da i mi umijemo i možemo. Marina ima sve kapacitete za velike manifestacije, sto u prostranstvu, akvatorijum da i ne pominjem i naravno tehničkoj službi koja je bila uključena u porinuću svih naših barki kao i vadjenju istih. Zahvaljujemo se “AD MARINA” Bar na čelu sa direktorom Željkom Stojovićem koji je uveličao dogadjaj svojim prisustvom.
Već su krenuli polako dogovori za sledeću godinu “Diplomatske regate “ na “Latinsko jedro”, koja ce biti masovnija od ove i svaka naredna. Pokažimo svijetu da umijemo i mi biti dobri organizatori kao i domaćini.
Bar je grad kulture i najveći ambasador, sloga ga čini takvim. Nama je sve lakše kad Opština Bar, Turistička organizacija Bar, sve lokalne samouprave od Komunalnog preduzeća do služ bi MUP-a podržavaju i cijeni uloženi trud u naš brend , jer je on barski brend!

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar