U nedjelju Južno-Jadranska regata

f1

U nedjelju 30. aprila organizuje se Južno-Jadranska regata, a dolazak prvih jedriličara u marinu očekuje se u popodnevnim časovima.

Programom je planirano da Start regate bude u Marini Bar, prvog maja sa početkom u 9:00 časova, kada će jedrilice isploviti i jedriće do Herceg Novog.

AD Marina Bar je jedan od organizatora pomenute regate,  koja je sportsko-rekreativnog karaktera. Južno-Jadranska regata je još jedna u nizu, koje je marina podržala, u cilju promovisanja nautičkog turizma, mediteranskog načina života i MarineBarkaoturističkedestinacije.

Regata je manifestacija promotivnog karaktera, koja spaja jedriličare, ljubitelje nautičkog turizma  i ljude vezane za more i događaje na moru.  Očekuje se da će ova regata prerasti u tradicionalnu i održavati se svake godine i tako postati motiv dolazakabrojnihgostijuiljubiteljajedrenja.

Pripremajući se za novu turističku sezonu, a u cilju formiranja kvalitetnog nautičkog proizvoda, Marina Bar je ove godine zvanično postala član prestižne asocijacije svjetskih marina, The Yacht Harbour Association. Ovim prizanjem potvrđen je visok nivo kvaliteta usluga koje Marina Bar pruža svojim klijentima, što je značajan rezultat kontinuiranog procesa unapređenja poslovanja i sprovodjenja medjunarodnih standarda.

U marini se paralelno realizuju tri programske specifikacije:

-Program Plave zastavice,
- Program Zlatnih sidara,
-Program primjene Integrisanog sistema menadžmenta tj. ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015.

Očekuje se da će realizacijom navedenih programa biti unaprijedjene performance poslovanja i zaštite životne sredine na principima održivog razvoja. AD Marina Bar nastaviće stalnu promociju ovog segmenta nautičkog turizma uz naglašavanje njegovog značaja za razvoj turizma Crne Gore.

Alegra dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar