U Port of Adria prvi put prihvaćen njemački kruzer Albatros

dolazak u luku

U AD “Port of Adria” prihvaćen po prvi put brod njemačke kompanije Phoneix Reisen.

Kompanija AD „Port of Adria“ danas je po prvi put prihvatila brod „Albatros“. Brod „Albatros“ u vlasništvu njemačke kompanije Phoneix Reisen u grad Bar doveo je 756 putnika i 355 članova posade.

 Za putnike broda, Turistička organizacija Bar organizovala je tradicionalni doček uz priganice, rakiju, vino i med zajedno sa članovima KUD-a „Jedinstvo“ i đacima srednje ekonomsko-ugostiteljske škole.

U čast prvog uplovljenja na brodu je organizovana i svečana razmjena plaketa od strane predstavnika kompanije AD „Port of Adria“, kao i predstavnika agenta broda Boka Adriatic Bijela čijim posredstvom je i uplovio njemački brod.

Oko 200 njemačkih turista će ići na ekskurzije koje je organizovala agencija Adria DMC: Budva, Cetinje, Njeguši i Kotor, odakle će putnici nastaviti svoje kruz putovanje, dok će ostali putnici obići grad i lokalne znamenitosti.

Barska luka je dobro pozicionirana da zadovolji sve potrebe planera kruzing putovanja a da interesovanje sve više raste govori i činjenica da je u srijedu, 26.04.2017.godine kompaniju AD “Port of Adria” posjetio i predstavnik MSC Cruises-a. MSC Cruises, sa sjedištem u Ženevi, Švajcarska, je najveća privatna globalna kruz kompanija. Lider je na tržištu Evrope, Mediterana kao i Južne Amerike i Južne Afrike. Za predstavnika MSC Cruises-a, kompanija AD “Port of Adria” je organizovala jednodnevni obilazak lokaliteta: Stara Maslina, Stari grad i Dvorac Kralja Nikole-saopšteno je Jedru iz AD Port Adria.

{galerija}more/2017/4/albatros{/galerija}

Alegra dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar