Barani protiv prodaje ostatka Luke

pod volujicom nekad

Predstavnici građana Bara, odbornici i vlasti i opozicije, bili su prije nekoliko dana jednoglasni u odluci da se postupak prodaje većinskog paketa državnih akcija Luke Bar zaustavi do završetka kapitalnih infrastrukturnih objekata u Crnoj Gori kao i urbanistističkih planova. Ovom odlukom poslušali su glas javnostio čemu svjedoči i reagovanje koje smo dobili od naših čitalaca.

Jedno prenosimo integralno:

„Pročitao sam u medijima i na vašem portalu zaključke Skupštine opštine Bar da se obustavi privatizacija Luke Bar,a onda i izjavu sujtradan u jednom od medija da predsjednik tenderske komisije Branko Vujović kaže da ovaj zaključak nije obavezujući za Vladu.

Mislio sam da će potpisnici zaključaka i Barani na ovakvu izjavu, gdje se jednoglasan stav građana na ovakav način omalovažava, ozbiljnije reagovati. Kako se to nije desilo molio bih da prenesete ovu moju ljutnju izjavom predsjednika tenderske komisije Branka Vujovića.

Ovo je glas običnog radnika, dokera, koji je lomio kamenje ispod Volujice da bi gradili luku, i preko čijih su leđa prošle mnoge vreće tereta za bolje sjutra. Onda su stigle dizalice kojima smo se radovali i sada lično tugujem kada se prodajesve što smo radili za dobrobit grada i države, a posebno sam ljut što, ako se već prodaje , to se čini u bescjenje”, napisao nam je čitalac.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar