Raško Konjević izabran za predsjednika SDP

rasko konjevic

Socijalemokratska partija održala je danas Deseti Kongres pod sloganom “Odbranimo građansku Crnu Goru”.

Na Kogresu su delegati za predsjednika SDP izabrali mr Raška Konjevića a za zamjenika predsjednika SDP Borislav Banović.

Kongres je zbog epidemioloških razloga održan na više lokacija u Crnoj Gori, a pored predsjednika i zamjenika predsjednika, izabran je i novi saziv Glavnog odbora, kao i Statutarne komisije i Nadzornog odbora.

Kongres je usvojio i Proglas za očuvanje građanske Crne Gore u kojem je istaknuto da je nova politička realnost, iako značajnim dijelom uzrokovana opravdanim i realnim nezadovoljstvom građana zbog djelovanja jedne loše vlasti, dominantno je, uspostavljena organizovanim djelovanjem subjekata i struktura koji su u funkciji interesa i politike druge države ili struktura koje se nikada nijesu pomirile sa suverenom i međunarodno priznatom Crnom Gorom.

SDP u proglasu upozorava da je na sceni vladajuća politika čiji je ključni cilj da se kroz nekoliko faza uruši državotvorna politika, multietnički sklad i ustavni koncept građanske Crne Gore, suštinski obesmisli njena državnost i otvori put da se o Crnoj Gori ponovo odlučuje van nje i suprotno njenim nacionalnim interesima.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar