Savjet Muslimanskog naroda CG uputio otvoreno pismo Nurkoviću i Raičeviću

mrkojevicca

Otvoreno pismo Sabrije Vulića - predsjednika Savjeta Muslimanskog naroda CG,  ministru saobraćaja Osmanu Nurkoviću i predsjedniku Opštine Bar Dušanu Raičeviću prenosimo integralno.

Poštovana gospodo,

Osjećam potrebu da Vam se zahvalim u ime Savjeta Muslimanskog naroda Crne Gore, na sve što ste učinili, u kratkom periodu, kako bi bio napravljen veliki korak naprijed u realizaciji projekta revitalizacije puta Brdo Sv. Ivan- Kamenički most kroz Mrkojeviće.

Ovaj put predstavlja žilu kucavicu razvoja Mrkojevića u kome većinski žive oni koji se nacionalno izjašnjavaju kao Muslimani i u tome je naš interes . Vjerujemo da je i Savjet Muslimanskog naroda dao svoj puni doprinos da se realizuje potpisivanje sporazuma izmedju opštine Bar i Uprave za puteve odnosno Ministarstva saobraćaja činjenicom da smo inicirali dva ključna sastanka na kojima su obećanja dali ministar Osman Nurković i predsjednik Dušan Raičević .

Dali obećanje i ispunili ga.

Dakle, načinjen je drugi veliki korak ,a sada očekujemo sljedeći ,tokom jeseni ,kada se budu usvajali budžeti. Savjet Muslimanskog naroda Crne Gore i dalje će biti tu da pomogne, a ne da vezuje ruke kako neki zlurado prokomentarisaše. Jer, Mrkojevići ne mogu bez Bara ,a ni Bar ne može bez Mrkojevića. Isto kao što i jedni i drugi ne mogu bez Crne Gore, a Mrkojevići su to već dokazali i dokazaće ubuduće.

Savjet Muslimanskog naroda Crne Gore i dalje će biti inicijatori pozitivnih akcija u Mrkojevićima u korist samih Mrkojevića, Bara i Crne Gore.

Da je vječna Crna Gora !

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar