Rasvjetljeno pet djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta u Baru

maricca

Barska policija je, radeći na rasvjetljavanju krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminalitet koja su počinjena na području ovog grada i gradskih plaža, identifikovala lica koje je tokom jula počinilo dva razbojništva, razbojničku krađu i dvije krađe na štetu više turista i građana Bara.

Krivična djela su počinjena u periodu od 15. jula do 1. avgusta.

Zbog sumnje da je izvršio navedena djela uhapšen je D.M. (34) iz Podgorice.

Osim toga, cetinjska policija je, na zahtjev barske policije, lišila slobode F.R. (35) iz ovog grada zbog sumnje da je bio saučesnik u krivičnom djelu razbojništvo koje je, kako se sumnja, izvršio D.M.

D.M. i F.R. su uz krivičnu prijavu privedeni tužilaštvu u Baru zbog osnovane sumnje da su počinili navedena djela.

Na osnovu kriminalističke obrade policija je došla do sumnje da je ovo lice počinilo i jedno razbojništvo na teritoriji Podgorice o čemu su obavješteni pripadnici Centra bezbjednosti Podgorica radi daljih aktivnosti.

D.M. je, sumnja se, razbojništvo u Podgorici počinio 9. juna na način što je fizički napao žensku osobu kojoj je tom prilikom otrgnuo torbu kada je otuđio novca i mobilni telefon.

Ovo lice je podgorička policija potraživala u cilju lišenja slobode i nakon informacije da je lišen slobode u Baru protiv ovog lica lica je podnijeta krivičnu prijavu državnom tužiocu u Podgorici zbog sumnje da je počinio krvično djelo razbojništvo, saopštila je Uprava policije.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar